Sunnhordland Antirust playSunnhordland Antirust play

Hva er Fluid Film?


Fluid Film er en unik lanolinbasert merkevare som beskytter mot korrosjon og brukes som smøremiddel over hele verden i en rekke bransjer.​ Fluid Film har et bredt produktspekster som består av det beste som er tilgjengelig på markedet i dag. Den unike beskyttelsen mot korrosjon egner seg for alle metaller og for smøring av alle bevegelige deler. Det er langtidsvirkende oljer og fett som har blitt brukt i maritim industri for behandling av skip og borerigger siden 1940-tallet. I nyere tid har Fluid Film blitt introdusert for andre bransjer og gir en mer miljøvennlig løsning for vedlikehold i luftfart, bilindustri, fiskeindustri, jordbruk, kraft og industrianlegg.

Fluid Film er laget av lanolinolje og fungerer godt som ruststopper. Fluid Film kryper godt, fortrenger vann, inneholder ingen løsemidler, vil ikke tørke ut, og trenger inn til bunnen av alle metaller. Dette gir beskyttelse mot korrosjon fra både naturlige og industrielle atmosfærer. Fastrustede deler som muttere, bolter og lignende, som ikke lar seg demontere uten å ta skade, kan berges ved å bruke Fluid Film.

Eureka Chemical Company har utviklet en teknologi for å gjøre den faste lanolinen flytende uten bruk av løsemidler. Dette gjør at de gode egenskapene i lanolinen beholdes over tid uten å miste den aktive virkningen. Eureka Chemical Company har valgt å ikke bearbeide lanolinen til å bli luktfri fordi det vil forringe de gode egenskapene. Vi snakker om over 70 år med produksjon, erfaring, bruk og referanser!

Produktene


- Fluid Film Liquid A er en tyntflytende olje som brukes der man ønsker en tynn film eller til å tynne ut den mellomtykke NAS.

- Fluid Film NAS er tykk som ketchup. Dette er vårt mest universelle og mest solgte produkt.

- Fluid Film Spray. NAS leveres som spray. Universalspray uten løsemidler.

- Fluid Film AR har en tykkelse mellom NAS og Gel BN. Mykt fett.

- Fluid Film Gel BN har en tykkelse lignende smørefett og er derfor mer slitesterk.

- Fluid Film Wirefett WRO-EP gir en kraftig ytre beskyttelse, og man behandler da med Liquid A 24 timer før for indre beskyttelse.