UNDERSTELLSBEHANDLING:

Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper og tørker aldri

ELEKTRISKE ANLEGG:

Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.

AVTAGBAR KROK:

Fluid Film hindrer korrosjon og smører både mekanisme, lås og låsesylinder. Hindrer også korrosjon på tilhengerkontakt.

IMPREGNERING AV SKINN:

Fluid Film beskytter skinnseter og holder det mykt i årevis. Brukes på ufarget skinn og farget skinn produsert før ca. midt på 80-tallet. Nyere miljøvennlige dekkfarger tåler normalt ikke fett – uansett type.

FJERNE ASFALTFLEKKER:

Fluid Film løser opp asfaltflekker og andre urenheter som gir en ru overflate. Spray et tynt lag, la virke i ca. 10 minutter og tørk av med poleringspapir.

BOBIL:

Fluid Film egner seg meget godt til understellsbehandling av bobil. Mange er engstelige for at finer skal svelle. I virkeligheten vil Fluid Film faktisk tørke ut fuktigheten i finéren hvis den ligger på i helt tynt lag. Det er lurt å behandle bilen i god tid før sesongen slik at lukten forsvinner før du skal på tur. Vi anbefaler minst 2 måneder for å være på den sikre siden.